Legel nimamo pogosto, saj se odločamo le za res dobre kombinacije in se našim mladičkom tiste mesece, ko so pri nas, popolnoma posvetimo. Nekatera legla imamo pri nas v Ajdovščini, nekatera pa v solastništvu, kjer mamico in mladičke spremljamo od začetka, pa vse do odhoda v nov dom. Tak način nam omogoča, da so vsi naši vzrejni psi v ljubečih družinskih domovih, kjer ostanejo tudi, ko so upokojeni iz vzreje. Nobenih starih psov nikoli ne damo stran, saj so to naši zvesti sopotniki!

Vzrejamo jih po programu 'puppy culture', ki vključuje zgodnjo nevrološko stimulacijo in biosenzor program, kar pomaga pri tem, da zrastejo v karakterno stabilnejše pse z boljšim imunskim sistemom. Izjemen poudarek dajemo socializaciji mladičkov (zvoki, podlage, različne lokacije in situacije, vožnja z avtom, spoznavanje raznoraznih ljudi, drugih kužkov, drugih živali, navajanje na sobno čistočo) in kvalitetni prehrani mamice in mladičkov. Lastnikom naših psičkov smo vedno na voljo za informacije in nasvete. Zelo smo veseli obiskov. Vsaj enkrat na leto prirejamo piknik naše psarne.

Udeležujemo se tudi predavanj o vzreji, vzgoji, 'grumiranju' in razstavljanju v Sloveniji in tujini. Pogosto obiskujemo priznane vzreditelje v tujini, predvsem v Skandinaviji in Angliji, s katerimi izmenjujemo informacije in izkušnje.

Več o naši vzreji na blogu.

klikni na sliko za vstop na stran

 __________________________________________________

PUPPY CULTURE

PRVI VZREDITELJ TE PASME V SLOVENIJI, KI VZGAJAM NASA LEGLA PO PROGRAMU 'PUPPY CULTURE'

 ::: boljši, bolj stabilen značaj

::: boljši imunski sistem

::: vzgojeni mladički že ob odhodu v nov dom

__________________________________________________

 

Ali ste primeren lastnik za našega mladicka?       Cilj moje vzreje

               (klikni na sliko za vstop na stran)

          

Kaj morate vedeti pred nakupom psa?                Zakaj je rodovnik pomemben?

(klikni na sliko za vstop na stran)

                                  

 

 

"Psi so čudeži s tacami." (Susan Ariel Rainbow Kennedy)