O LII / RODOVNIK

    A LITTLE WONDER OF THE WINDY LANDS ''Lia''

Lia je bila rojena 28. Decembra 20011, mami Sky "A Blue Pearl of the Holy Mountain" in očetu Dandyju "IntCh Essanjay Encore". 

 Lia v maternici ni bila pravilno ugnezdena in se zato ob rojstvu ni do konca razvila. Rodila se je zelo drobcena in šibka, ampak z neverjetno voljo do življenja.

 .

 

Mala Lia     

Ko je bila stara le 3 dni, se je uspela splaziti iz škatle, kjer se je grela pod inkubatorsko lučko, in šla raziskovat sobo. Takrat sem vedela, da je ta punčka nekaj posebnega! Prvi mesec smo jo hranili po dudki in kasneje zaradi vnetja dihal tudi po sondi, skoraj od rojstva je bila tudi na antibiotikih. Vsi smo trepetali za njeno življenje ampak ob predani negi in skrbi mene in mojih sester, katerima sva obe z Lio neizmerno hvaležni, je počasi počasi napredovala.  V veliko podporo so nam bili tudi prijatelji iz celega sveta na facebook-u, ki so pošiljali pozitivno energijo za malo Lio. Henry iz Amerike je zanjo napisal celo pesmico:

I beg you Genie, in Windy Lands Thou appear,

And breathe on Lia The Little Wonder

A life that would last forever!

 

                               V primerjavi z bratcom Messijem izgleda miniaturna

V primerjavi z bratci in sestrico je bila pravi mali vesoljček, tako micena in drobcena, ampak kako živahna in navihana! Ko še sploh ni znala prav hoditi, je že rada nagajala bratcem in sestrici in jih vabila k igri.

 

                                                Lia in največji bratec Damon                                                        

Ko smo prešli na pravo hrano, so se stvari začele izboljševat in končno smo si lahko oddahnili in začeli uživat z našo malo princesko.

   

    

 

     

 

Lia je pravi mali sonček, vedno nasmejana in vesela. Rada se igra s svojimi bratci in sestrico, najbolj se je navezala na Damona, ki je še 2 meseca ostal doma skupaj z njo.

        

Neločljiva z Damonom

Odkar je odšel, je zelo rada v naši družbi, prinaša žogico in se crklja, pa tudi izleti so ji zelo všeč.

               

            

                                   Uspešno sva zaključili malo šolo.        

                            

 

 Postala je prava krasotica! 

 Lia je zaspala naglo in nepričakovano v našem domu na petek, 12.11.2021. Bila je obdana z mano in našo družino, ki smo jo vsi imeli zelo radi. Moje sestre in starši so mi pomagali, da smo jo rešili kot mladička, in vsi smo bili ob njej tudi ob njenem odhodu. Vsi smo zelo žalostni in nas ta izguba zelo boli, hvaležni pa smo, da smo kar 10 let preživeli s to čudovito, močno, pogumno in ljubečo psičko, ki je bila kljub njenim težavam vedno nasmejana in nam je vsem kazala, kako hvaležna je za svoje življenje. Za vedno bo živela naprej v naših srčkih in naših mnogih čudovitih spominih, ki smo jih v teh letih ustvarili skupaj z njo. Upamo, da sedaj zdrava in brez težav še naprej veselo teka in se smeji nekje za mavrico ♥

 

 

"Ad astra per aspera!"

(Latinski izrek)