F leglo

Starša:


 

   

      

 

         

 

 

   Beyond Limits of the Windy Lands - Lani   

 

    SLOVjCh, Cro jCh, CROCh, j BISS, BOG

 

 

CEA clinically free, dm n/n, hips A/A, mdr +/-

 

pedigree 

 

 Lani je psička, ki sem jo obdržala v mojem B leglu. Je vse, o čemer sem vedno sanjala - ljubezniva, crkljiva, aktivna, učljiva, pogumna, obožuje razstave, agility, frisbee, izlete in sprehode. Je res moja sanjska deklica in imava izjemen odnos. Je tudi moja razstavno najbolj uspešna psička.

V njenem rodovniku se skrivajo nekateri čudoviti Wicani psi, njena babica je izjemna psička multi, inter Ch Wicani Touched by a Dream - psička z najboljšim gibanje, kar sem jih kdaj videla pri škotih, ki ga je Lani podedovala od nje.

 

 

 

 

 

 Lidok's The Best yet to Come - Cezar  

 

SLOVj CH, j BIS, BIS3 

 

CEA clinically free,, dm n/n, hips A/A, mdr -/-

 

pedigree

  

Cezar je čudovit mlad samček, ki me je popolnoma očarat prvi trenutek, ko sem ga zagledala, starega komaj 9 mesecev. Že takrat sem se odločila, da bo to bodoči ženin za mojo Lani. Je sin enega mojih najljubših škotov vseh časov (očeta mojega C in dedka mojega D legla), multi, inter ch Steadwyn Blue Legenda.

 

 

 

Cezar je lep tako zunaj, kot navznoter - ima krasno, skladno telo, zelo lep izraz, čudovito gibanje in zelo lepo nosi rep. Tudi karakterno je čudovit - zelo prijazen do vseh ljudi, nedominanten do drugih samčkov in zelo pogumen.

 

 

 

 

 

7.5.2016 se je rodilo naše F leglo. V njem je čudovit blue merle fantek  Neo - Flash n Thundershine of the Windy Lands. Za vse info mi pišite na windylands @ gmail.com


star 1 danstar 1 tedenstar 3 tedne

 

star 4 tedne

 

 

 

Več slik v facebook >>albumu<<

 

 

'Če si nečesa resnično želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da se ti sanje uresničijo'

Pablo Coelho