O MESSI-u / RODOVNIK

    A DIAMOND DUST OF THE WINDY LANDS ''Messi''

Messi je bil rojen 28. Decembra 20011, mami Sky "A Blue Pearl of the Holy Mountain" in očetu Dandyju "IntCh Essanjay Encore". 

 

 

Ima še sestrico Lio in Mei in bratca Damona in Taia

Messi je edini blue otrok od naše prekrasne Sky, zato je zelo poseben in dragocen. V leglu je prav zato dobil ime 'Naj' kot 'Najboljši'. Najprej je bil namenjen v Ameriko, saj je bil rezerviran že dolgo pred rojstvom, vendar pa smo se kmalu nanj tako navezali, da ga nismo zmogli poslat tako daleč. Na srečo je Henry, ki ga je nameraval vzet, to razumel, in ga zdaj skrbno spremlja preko facebook-a, saj mu je malček zelo prirasel k srcu.

Messi je najbolj podoben mamici, tako vizualno kot karakterno. Je izredno živahen in čisto nor na žogico in frizbi. Obenem pa je crkljiv kot očka, ko ga počohaš, se zvrne na hrbet in ti ponudi trebušček za božanje:) Čisto nas je prevzel in nekaj časa smo celo razmišljali, da bi ostal doma Lii za družbo. Ker pa se dvema mladičkoma ne moreš popolnoma posvetit, smo zanj začeli iskat dom. Pogoj je bil, da ostane v Sloveniji, čim bližje svojemu originalnemu domu, in gre nekam, kjer se bodo aktivno ukvarjali z njim. In tako sta v njegovo in naše življenje prišla Maruša in Jurij, ki sta bila kot naročena za našega Naja. Ker sta oboževalca nogometa in je bil Naj najbolj aktiven mladiček v leglu, sta ga preimenovala v Messija po slavnem nogometašu Lionelu Messiju.

Zdaj Messi hodi v malo šolo kjer je zelo vzoren učenec. Doma ga razvajajo skoraj še bolj kot smo ga tu in res sem vesela, da je našel tako čudovit dom. Vikende pa preživlja s svojo sestrično Luno (Ayeen April Dream)v Cerknici ali pa se odpravijo na potep na morje. Dolgčas Messiju res ni:)

 

                     z mamico star par dni                                              

 

                2 tedna                                       3 tedne                    

    

                                                         star 4 tedne in takooo luškan!                                                                   

 

             pozer pri petih tednih                

 

z bratcem Taiom in sestrico Mei

                                    prvič zunaj - kako smo lepi                  tukaj je dobil ime Messi:)

                Naj je ostal z nami še en mesec in to je bil najlepši mesec mojega življenja!

   

z mamico                      s sestrico Lio

 

obožuje frizbi

     

odhod v nov dom

  

z Marušo sta najboljši par                                                 obisk:)

 

v novem domu maksimalno uživa:)

 

 

"