Gaja je prišla v moje življenje, ko sem bila stara 10 let. Bila je najbolše darilo, ki bi mi ga je neko lahko dal. Skupaj sva odraščali in pomagala mi je, da sem se lažje prilagodila v novo okolje, potem ko smo se s starši preselili na drug konec Slovenije. Bila je moja najboljša prijateljica, vedno me je poslušala in tolažila, ko sem bila žalostna. Bila je tudi zelo nagajiva, in me ni vedno poslušala...točno je vedela, kako izkoistiti mojo mladost da je dobila, kar je želela:)

      

Gaja 4 mesece stara z mojima sestrama.

We grew up together and she helped me adjusting into a new town after moving with my parents. She was my best friend; she always listened to me and comforted me when I was sad. She was a little naughty too and wouldn’t always listen to me…she knew how to use my youth and she always got what she wanted ;)

    

     

Gaja in jaz & Gaja stara 1 leto.

Oboževala je otroke

  Skupaj sva hodili v tečaj za mladičke, naredili sva tečaj poslušnosti in kasneje več let trenirali Agility.  Zelo sva uživali v tem in najin največji dosežek je bil, da sva postali šampionki primorske.

Agility v Lendavi, 1995

Zelo težko je bilo, ko sem jo morala pustiti doma zaradi študija v drugem mestu. Gaja je bila podeželska psička, zato je nisem mogla vzeti s sabo v mesto. Sem se pa potrudila, da sem prihajala domov tako pogosto kot sem lahko. Najbolj težka odločitev je bila ta o odhodu v tujino. Skoraj eno leto sem preživela brez nje in tega mi nikoli ni zares odpustila. Ampak imela je srečno življenje, z mojimi starši, sestrami in njenimi pasjimi prijatelji. Uživala je v dolgih sprehodih v gozdu in v hribih.

 

 

 

Gaja z mojo sestro Ano

Gaja s prijateljem Pafijem

Z nami je ostala 15 let...in bi še dlje, če ne bi dobila raka. Celo dan preden smo odkrili njeno bolezen je bila še zelo živahna in sploh ni kazala svoje starosti. Njen odhod je bil najbolj žalostna stvar, ki sem jo doživela v življenju in še vedno jo zelo pogrešam. Še vedno ne mine dan, da se ne bi spomnila nanjo. Zelo mi je žal, da ni uspela spoznati Sky, saj sem prepričala, da bi se zelo dobro ujeli. Upam da uživa svoje življenje onkraj Mavrice z vsemi svojimi pasjimi prijateljčki, ki so, kot ona, že zapustili našo zemljo.