O DAMON-u / RODOVNIK / RAZSTAVE / POTOMCI

    ABSOLUTE DYNAMITE OF THE WINDY LANDS ''Damon''

Damon je bil rojen 28. Decembra 20011, mami Sky "Ch A Blue Pearl of the Holy Mountain" in očetu Dandyju "IntCh Essanjay Encore". 

 

Ima še sestrico Lio in Mei in bratca Messija in Taia

Damon je dobil ime po prečudovitem gralcu Ianu Somerhalderju, ki v poznani nadaljevanki igra postavnega Damona, saj je bil že ob rojstvu zelo lep mladiček in upajmo da bo kot odrasel kuža prav tak osvajalec kot njegov soimenjak:) Damon (uradno Wicani Nighthawk) pa je ime tudi pra-pra dedku našega Damona, ki je prav tako prečudovit samec in bom zelo ponosna, če mu bo vnuk kaj podoben.

Wicani Nighthawk - Damon

Njegova lastnica iz priznane Finske psarne Windy Forest ga je rezervirala že pred rojstvom, ko je videla njegovo sliko, pa se je vanj popolnoma zaljubila in bila odločena, da premaga vse ovire pri uvozu mladička v državo in ga pripelje na Finsko. Zaradi omejitev glede cepljenja je ostal pri nad do 4. meseca in imeli smo se krasno. Slovo je bilo zelo težko in boleče in še zdaj ga zelo pogrešamo. Vendar pa vidim, da Damon uživa v svojem kraljestvu, obdan še s štirimi škotskimi ovčarkami in nekaj kitajskimi golimi psi, v neokrnjeni naravi Finskih prostranstev in gozdov. Skrbelo me je, kako bo prestal vožnjo z letalom, saj je potoval sam, vendar mi je Teija rekla, da jih je pozdravil z migajočim repkom in poljubčki in os se takoj ujeli. Vesela sem, da je dobil tak čudovit in ljubeč dom!  

 

 

2 tedna                                                                         3 tedne                          

 

z mini sestrico Lio                                     naš velik medvedek

 

raziskovalec      

 

                         lepotec!

           

                                                                                     2 meseca                                           4 mesece                                                                     

z Lio in Messijem

 

srečen v novem domu (c) Noora&Teija Ukkola

 

 

"